Класична елегантність, відчуття надійності і стилю з ламінатом від ТМ DomCabine

   Ламінат торгової марки DomCabinet зроблено на заводі Unilin bvba-division Flooring в Бельгії, який є одним зі світових лідерів з виробництва підлогових покриттів.

   Колекція ламінату ТМ DomCabinet педставлена в 22 декорах, що імітують натуральну дерев'яну підлогу, завдяки своїм структурам і забарвленням, що повторює малюнок, створений природою.

   Даний продукт виготовлений на основі HDF плити, що має підвищену щільність, що значно підвищує якості зносостійкості ламінату, ламінована фаска і технологія виготовлення верхнього шару покриття роблять його вологостійким і міцним, надійно захищаючи від подряпин і вологи. Клас зносостійкості дозволяє використовувати ламінат ТМ DomCabinet навіть в тих кімнатах, де існує підвищена навантаження (передпокій, кухня, коридор) або для офісних приміщень з невеликою прохідністю. Ламінат ТМ DomCabinet має високий ступінь пожежної безпеки. Окремо варто відзначити і надійну, перевірену часом, замкову систему Uniclick, оригінальна конструкція якої дозволяє з'єднувати дошки одним клацанням без використання клею, що дозволяє значно заощадити час укладання.

   Велика увага при виробництві ламінату ТМ DomCabinet приділено його екологічності та безпеки для здоров'я споживачів і навколишнього середовища. Зміст в його складі формальдегідовмісних смол знаходиться на рівні природного виділення парів формальдегіду звичайної натуральної деревини, що дозволяє застосовувати його для приміщень, в яких перебуватимуть маленькі діти або алергіки. Виробник гарантує контроль якості на всіх етапах виробництва, що підтверджується відповідною маркуванням на кожній упаковці ламінату.

   Купуючи ламінат ТМ DomCabinet, Ви перш за все робите вибір на користь якості і надійності.