Franke - це поєднання ергономічності, оригінальності дизайну, інновацій та комфортності

Торгова марка з'явилася на початку 20-го століття, а на ринку пострадянського простору ця техніка стала з'являтися на початку 90-х років минулого століття. Найбільший завод з виробництва побутової техніки розташований в Швейцарії. Franke - це понад 80 дочірніх підприємств, розташованих в сорока країнах світу.

Техніка Franke - це поєднання ергономічності, оригінальності дизайну, інновацій та комфортності. Швейцарська якість підтверджена столітнім досвідом і постійно зростаючим попитом.

У нашому магазині Ви зможете вибрати і придбати будь-яку техніку для будинку цієї торгової марки. У каталозі представлені мийки, змішувачі до них, можна підібрати стильну витяжку, подрібнювачі для відходів і іншу вбудовану техніку. Також пропонуємо аксесуари до змішувачів і мийок Franke. На всю продукцію надається гарантія виробника.
Техніка має відмінні якісні характеристики, для її виробництва використовуються сучасні матеріали, серед яких акрил, скло, тектонайт, граніт, фрагранит і титанове покриття. При цьому виробник дотримується єдиної стильової концепції, такий підхід спрощує організацію простору. Це дозволить створити інтер'єр, в якому буде панувати гармонія і комфорт.